مزایا و معایب آشپزی در ظروف مسی

مس با رنگ زیبای خود ، جز یکی از زیباترین وسایل آشپزی است که شما می توانید برای خانه خود تهیه کنید. اما آیا نوع ظرف مناسب برای آشپزی در آشپزخانه شماست؟ ما در مورد مزایا و مضرات وسایل آشپزی مسی بحث خواهیم کرد تا به شما در تصمیم گیری کمک کنیم.

آیا تاکنون به فکر خرید ظروف مسی  اقتاده اید ؟

اولین چیزی که باید به دنبال آن باشید ، پوشش های مختلف مس است. مصریان باستان اولین کسانی بودند که در مورد خاصیت ضد باکتریایی مس آگاهی داشتند. در واقع با شروع از 1800 A.D بسیاری از گلدان ها و قابلمه ها  و ظروف فقط با مس عایق بندی می شوند. مس یک هادی شگفت انگیز است و همیشه غذا را به طور یکنواخت طبخ می کند! روکش داخلی ظروف  مسی با قلع و یا روکش ضد زنگ یک راه ایمن و موثر برای جلوگیری از مسمومیت های مس است. در نتیجه وسایل آشپزی مس ملکه آشپزخانه است. به خاطر داشته باشید که ما مقدار کمی از مس و خصوصیات فلزات را می دانیم.

مزایا و معایب آشپزی در ظروف مسی

آلمیران تک تولید کننده ظروف روحی و عمده فروشی قابلمه

فواید مس

وسایل آشپزی:

  1. رسانایی – هدایت حرارتی عالی یکی از مزایای اصلی وسایل آشپزی مس است. در نتیجه سرآشپزها هنگام پختن غذاهای حساس به خنکی مانند طرف های سس از مس استفاده می کنند. توزیع یکسان و مناسب گرما در سراسر مواد در پخت و پز غذا یکی از ویژگی های مس می باشد. بسیاری از قابلمه ها فقط دارای یک کف مسی هستند یا در اطراف سطح ظرف مسی می باشند . این نوع وسایل آشپزی گزینه ای عالی برای حفظ دمای ممناسب پخت و پز است.
  2. چسبندگی: مس یکی از بهترین فلزات روی زمین برای چسبندگی بین سطوح است. می توان مس را با فلز اهنی پوشش یکنواختی داد. این بدان معنی است که وقتی مس با فلز دیگری مانند فولاد ضد زنگ پوشانده شده است ، تمام سطح ظرف را محکم تر نگه می دارد و در نتیجه به ماندگاری محصول و همچنین رسانایی یکنواخت گرما کمک خواهد کرد.
  3. مقاومت در برابر خوردگی : مس برای لایه های بعدی صفحه مانند قلع ، فولاد ، نیکل یا آلومینیوم پوشش خوبی است. اگرچه به سختی برخی از فلزات سخت نیست ، اما یک پوشش یکنواخت و عاری از هرگونه نقص برای ظروف می باشد. به نوبه خود ، این چسبندگی باعث کاهش خوردگی در لایه پایه می شود.
  4. منحصر به فرد بودن و طراحی – مس واقعاً به هر نوع ظروف آشپزی مجموعه ای از ظاهر متمایز را می دهد که بسیاری از مجموعه های دیگر آن را ندارند. این زیبایی باعث می شود تا قابلمه های مسی را به صورت باز روی قفسه های ظروف داخل آشپزخانه نمایش دهند و یا در قسمت هایی از آشپزخانه خود آویزان کنید.

مزایای استفاده از قابلمه های مس

به دلیل خاصیت رسانایی ، این فلز یکی از مواد بسیار کارآمد در مصرف انرژی است و گرمای کمتری را نسبت به استفاده شما با ظروف از جنس دیگر احتیاج دارد

وسایل آشپزی ساخته شده از مس وزن مناسبی دارند ، نه آنقدرسبک هستند که درست بر روی گاز قرار نگیرند ( یعنی اینکه به اندازه کافی سنگین است و قشنگ روی گاز می نشینند )  و همین طور آنقدر هم سنگین نیستند که نتوان بع راحتی آن را بلند کرد .

مضرات آشپزی با مس

مس با مواد غذایی بسیار واکنش پذیر است ، بنابراین بیشتر قابلمه های مسی با قلع و یا فولاد اندود می شوند. قلع به راحتی از بین می رود ، و باید هر چند سال یک بار تعویض شود ، به همین دلیل باید در خرید قابلمه های مسی دقت کنیم که با فولاد ضد زنگ روکش شده باشد. با وجود این واقعیت که ظروف ساخته شده از استیل ضدزنگ گران تر از قلع اندود هستند ، در دراز مدت شما از طول عمر آن خوشحال خواهید بود.

ظروف و قابلمه های مسی باید مرتبا صاف شوند ، حتی در صورت عدم استفاده ، از خوردگی تابه جلوگیری کنید. مس در ماشین ظرفشویی قابل شستشو نیست و باید پس از شستشو کاملاً خشک شود تا از لکه شدن آن جلوگیری شود.

سرانجام ، مس یکی از گران ترین انواع وسایل آشپزی است که به دلیل قیمت بالا ،  آن را از محدوده بسیاری از آشپزخانه های خانگی خارج می کند.

گزینه های مبتنی بر مس

برای به دست آوردن مزایای رسانای مس بدون نگهداری زیاد ، برخی از ظروف ، ظریف بسیار ظریف از لایه های مس بین لایه های آلومینیوم و / یا فولاد ضد زنگ استفاده می کنند. این ساخت و ساز گرما را به خوبی منتقل می کند ، ضمن اینکه مانع واکنش مس با هوا یا غذاهای شما می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.